S-a stins una din vocile cele mai personale şi mai expresive ale muzicii rock: Dolores O’Riordan.

Solista trupei The Cranberries, Dolores O’Riordan, a murit luni, la Londra, la vârsta de 46 de ani, anunţă BBC. Ştirea a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al artistei. Dolores se afla în această perioadă la Londra pentru o sesiune de înregistrări, potrivit purtătorului ei de cuvânt, arată BBC.

„Solista a murit subit astăzi, la Londra. Nu avem mai multe detalii până la acest moment. Familia este devastată la aflarea acestei ştiri şi au solicitat respectarea intimităţii în aceste moment grele“, a mai declarat acesta pentru publicaţia The Limerick Leader. Trupa rock irlandeză Kodaline a publicat unul dintre primele mesaje de regret cu privire la această veste pe reţelele de socializare. „Suntem absolut şocaţi să aflăm despre decesul lui Dolores O’Riordan! The Cranberries ne-a oferit primul sprijin considerabil de care am avut parte, atunci când am mers într-un turneu împreună în Franţa, în urmă cu doi ani! Gândurile noastre sunt alături de familia şi prietenii ei”, a arătat mesajul publicat de trupa Kodaline.

Ultimul ei mesaj pe reţele de socializare spune ca ii e bine şi le ura sărbători fericite fanilor ei.(Hi All, Dolores here. Feeling good! I did my first bit of gigging in months at the weekend, performed a few songs at the Billboard annual staff holiday party in New York with the house band. Really enjoyed it! Happy Christmas to all our fans!! Xo 9

https://www.rte.ie/news/ireland/2018/0115/933526-dolores-oriordan/