În 21 de ani de activitate fructuoasă în învățământ ISB şi-a câștigat dreptul de a primi statutul de IB ,,International Baccalaureate School” Examenul de bacalaureat recunoscut internațional).

bakolarya

Din punctul de vedere al calității învățământului și al posibilităților oferite elevilor, pe plan mondial se regăsesc doar 4.500 de școli cu statut ,,International Baccalaureate School”. ISB a câștigat dreptul de a fi inclus în această familie de școli care sunt prezentate ca școli de reală calitate pe plan internațional.

Cu programele oferite de către IB, elvii și profesorii care au acest program al Centrului Internațional al Bacalaureatului, pot accesa cu mare ușurință programe educaționale locale și internaționale.

În același timp elevii pot colabora și studia cu profesori și școli de înaltă calitate. Primii elevi vor avea în luna septembrie diplomele de Bacalaureat IB care sunt recunoscute pe plan internațional.

Fondată în 1968, IB este o Fundație (organizație) non-profit cu caracter educațional care oferă patru programe educționale de înaltă calitate și grad de dificultate crescut pe plan mondial. IB are 4500 de școli în 147 de țări și 1.300 milioane de elevi. În România sunt cinci școli înregistrate cu acest statut educațional IB.