Cea de-a șaptea ediție a Summer Well începe vineri seara, la domeniul Știrbey, cu un picnic la care va concerta Orchestra Simfonică București. Festivalul „vacanță”, care se încheie duminică, îi are „cap de afiș” pe americanii de la Interpol și pe britancii de la Editors.

Sâmbătă vor concerta Oh Wonder, Honne, The Kills, Metronomy și Interpol.Americanii de la Interpol au participat și la prima ediție a Summer Well. Formația de post-punk a realizat primul album — „Turn on the Bright Lights” — în 2000. Albumul de debut a primit încă de la lansare multe aprecieri din partea criticilor și a urcat pe poziții de top în clasamente muzicale importante. Au urmat „Antics” (2004), „Our Love to Admire’ (2007), „Interpol” (2010) și „El Pintor” (2014), ce au confirmat calitatea muzicii pe care trupa o promovează. În cei peste 15 ani de carieră, formația a vândut peste două milioane de albume și a concertat pe scenele unora dintre cele mai importante festivaluri. Ultimul disc al trupei — „El Pintor” — este plasat în topul celor mai bune produse muzicale ale formației.

Duminică vor urca pe scena de la domeniul Știrbey: Roosevelt, Nothing But Thieves, Birdy, Glass Animals, Editors și The Bloody Beetroots.Formația rock britanică Editors a lansat cinci albume, din care două de platină.